Meny Stäng

Vivus.se

Vivus, som driver Vivus.se, är ett av de ledande smslånföretagen i hela norra Europa. De erbjuder bra och prisvärda lån för alla som behöver ett mindre smslån. De har dessutom ett riktigt bra erbjudande för alla nya kunder hos dem. Vilket gör att vi framför allt kan rekommendera dem för alla som inte lånat av dem tidigare.

Om du använder dig av prisjämförelsetjänster för smslån kommer du även snabbt att upptäcka att Vivus.se brukar placera sig mycket bra i dessa jämförelser, där endast själva kostnaderna för lånen jämförs. Dessutom använder sig Vivus.se av en tydlig och enkel prissättning. Detta gör att man ser tydligt och snabbt vad lånet kommer att kosta en. Det är en stor fördel, då detta annars kan vara lite otydligt hos en del andra smslåneföretag.

Andra fördelar med Vivus

När man ansöker om lån via Vivus så görs detta på ett mycket enkelt sätt, via deras hemsida. Skulle det vara så att lånet beviljas, får du även pengarna utbetalda till det bankkonto du väljer redan samma dag, så allt går snabbt hos detta företag.

Även som ny kund kan du låna upp till 6000 kronor hos dem, något man inte kan göra hos alla andra smslåneföretag, som ofta har lägre beloppsgränser för just nya kunder. Har man redan lånat av dem tidigare, kan man även låna upp till 15,000 kronor. Så de är ett bra alternativ även om det är lite större summor man vill låna.

vivus lån

Förläng återbetalningstiden

Skulle det vara så att du har problem med att betala tillbaka lånet inom 30 dagar, som är den normala återbetalningstiden för lån av dem, går det att förlänga återbetalningstiden mot en extra kostnad. Denna möjlighet finns inte hos alla mikrolån, så vi anser att även detta är en stark fördel för just Vivus, i jämförelse med konkurrenterna.

Krav på låntagare hos Vivus.se

För att du ska få ett mikrolån av Vivus krävs det att du:

  • Är minst 18 år gammal.
  • Saknar betalningsanmärkningar.
  • Inte har några andra öppna och obetalda lån hos Vivus.
  • Har både ett eget bankkonto och ett eget mobiltelefonnummer i ditt eget namn.

Uppfyller du dessa krav, vilket kontrolleras med hjälp av en kreditupplysning, bör det dock inte vara några problem att bli beviljad ett snabblån.

Recension:
Vivus
Betygsatt av: Mudi.nu ⚡
Betyg: 4.6/5