Vivus.se

Vivus, som driver Vivus.se, är ett av de ledande smslåneföretagen i hela norra Europa, som erbjuder bra och prisvärda lån för alla som behöver ett mindre smslån. De har dessutom ett riktigt bra erbjudande för alla nya kunder hos dem, vilket gör att vi framför allt kan rekommendera Vivus.se för alla som inte lånat av dem tidigare.

Om du använder dig av prisjämförelsetjänster för smslån kommer du även snabbt att upptäcka att Vivus.se brukar placera sig mycket bra i dessa jämförelser, där endast själva kostnaderna för lånen jämförs. Dessutom använder sig Vivus.se av en tydlig och enkel prissättning, som gör att man ser tydligt och snabbt vad lånet kommer att kosta en, vilket är en stor fördel, då detta annars kan vara lite otydligt hos en del andra smslåneföretag.

Andra fördelar med Vivus.se och lånen du kan ta av dem

När man ansöker om lån via Vivus.se så görs detta på ett mycket enkelt sätt, via deras hemsida. Skulle det vara så att lånet beviljas, får du även pengarna utbetalda till det bankkonto du väljer redan samma dag, så allt går snabbt hos detta företag.

Även som ny kund kan du låna upp till 4 000 kronor hos Vivus.se, något man inte kan göra hos alla andra smslåneföretag, som ofta har lägre beloppsgränser för just nya kunder. Har man redan lånat av Vivus.se tidigare, kan man även låna upp till 7 000 kronor av dem. Så Vivus.se är ett bra alternativ även om det är lite större summor man vill låna.

Vivus erbjudande för nya kunder

Som sagt har Vivus.se ett jättebra erbjudande för helt nya kunder, som inte lånat av dem innan. Detta erbjudande innebär att du får låna upp till 4 000 kronor helt utan kostnad. Med andra ord betalar du endast tillbaka själva lånesumman. Att utnyttja detta erbjudande är därför ett jättebra sätt att testa Vivus.se:s lån helt utan någon risk. Skulle det vara så att du efter det första lånet är nöjd med det, kan du förstås ta ett vanligt lån nästa gång. Detta nykundserbjudande kan nämligen endast utnyttjas en gång per kund.

Förläng återbetalningstiden

Skulle det vara så att du har problem med att betala tillbaka lånet inom 30 dagar, som är den normala återbetalningstiden för lån av Vivus.se, går det att förlänga återbetalningstiden mot en extra kostnad. Denna möjlighet finns inte hos alla smslåneföretag, så vi anser att även detta är en stark fördel för just Vivus, i jämförelse med konkurrenterna.

Krav på låntagare hos Vivus.se

För att du ska få ett smslån av Vivus krävs det att du är minst 18 år gammal, saknar betalningsanmärkningar, inte har några andra öppna och obetalda lån hos Vivus samt har både ett eget bankkonto och ett eget mobiltelefonnummer i ditt eget namn. Uppfyller du dessa krav, vilket kontrolleras med hjälp av en kreditupplysning, bör det dock inte vara några problem att bli beviljad ett lån av Vivus.se.