Meny Stäng

Låna 5000 kronor

Att låna 5000 kr är något som kan vara lite besvärligt. Inte för att det inte skulle finnas långivare som lånar ut just detta belopp, utan snarare för att det är väldigt många långivare som gör det. För att underlätta för dig, har vi i denna sida samlat en lista på de bästa av alla långivare du kan vända dig till när du vill låna 5000 kr.

Bra långivare som du kan låna 5000 kr av:

Låna 5000 kr

  • Klicklån, som brukar vara ett av de mest prisvärda lånen när man ska ta mindre lån av det här slaget. När du ansöker så kan du välja att skriva under med e-signering. Åldersgräns 20 år.
  • NanoFlex som lånar ut 5000 kr under 3 månader. Kräver att du är folkbokförd i Sverige och har ett arbete.
  • Vivus, som lånar ut 5000 kr under 30 dagar, men som dock tillåter att man förlänger återbetalningstiden mot en extra kostnad vid behov. Du måste vara minst 18 år gammal för att få lån av dem.
  • Ferratum Money, som har en lite längre återbetalningstid på sina lån på 5000 kr. Du måste vara minst 21 år gammal för att få lån här. De erbjuder direktutbetalning på sina lån.
  • Nätlån, som lånar ut pengar till alla som fyllt 18 år. Även här kan du förlänga återbetalningstiden om det behövs. Du kan ansöka med Bank-ID
  • Nanokredit, som har 20 år som åldersgräns på sina låntagare. Du väljer själv återbetalningstid på lånen.
  • Expresskredit, erbjuder flexibla snabblån – vilket fungerar precis som ett kreditkort fast på nätet. Du ansöker om en kredit och får ett beviljat kreditutrymme. Sedan använder du så mycket av det utrymmet som du har blivit beviljad du vill använda dig av. Det som är bra är att du endast betalar för den del av mikrolånet du verkligen använder.

Bra att veta innan du bestämmer dig för att låna 5000 kr

När du lånar 5000 kr är det i regel ett mikrolån eller smslån det rör sig om, eftersom det är svårt att ta så små lån på annat vis. Mikrolån har lite speciella regler och villkor, som du bör vara medveten om innan du tar ett sådant lån. För det första ska ett sådant lån alltid betalas tillbaka mycket snabbt, ofta inom 2-4 veckor, så du bör aldrig låna 5000 kr om du inte vet att du helt säkert vet att du kan betala tillbaka lånet snabbt. För det andra kan det bli väldigt dyrt om man inte betalar tillbaka lånet i tid, så kontrollera alltid noga när återbetalning egentligen ska ske.

Sist men inte minst är det viktigt att känna till att villkoren på olika mikrolån skiljer sig åt väldigt mycket, så oavsett vilket lån som intresserar dig när du ska låna 5000 kr, måste du alltid läsa igenom lånevillkoren mycket noga!

Recension:
Låna 5000
Betygsatt av: Mudi.nu ⚡
Betyg: 4.8/5