Meny Stäng

Ferratum.se

Om du av olika anledningar behöver ta ett mindre lån, ett så kallat mikrolån, är Ferratum ett bra val av långivare. Detta företag tillhör de mest kända och respekterade smslångivarna i Sverige idag. De har nämligen mycket flexibla och bra snabblån på många vis, eftersom du av dem kan låna mellan 1500 kronor till 125000 kronor, samt förstås massvis av olika belopp däremellan. Du kan även själv välja hur lång du vill att återbetalningstiden ska vara på lånet du tar, då de har olika alternativ, från 1 till 180 månader, för detta. Med andra ord kan du av Ferratum få en betydligt längre återbetalningstid än av många av konkurrenterna.

Besök Ferratum här:

Vidare går det mycket snabbt att ansöka om ett lån av Ferratum.se. De har en mycket bra ansökningsfunktion på sin hemsida, som de flesta kan använda utan några som helst problem. Skulle du inte vilja ansöka via hemsidan, finns det även möjlighet att ansöka via sms.

I de fall då smslånet du ansökt om av Ferratum beviljas, betalas lånet dessutom ut mycket snabbt. Du får även besked på din låneansökan mycket snabbt. Du slipper alltså jobbiga och onödiga väntetider, då Ferratum gjort det till sin specialitet att vara extremt snabba på alla sätt och vis. Något de vet att många smslånekunder uppskattar.

Vem kan då låna av Ferratum?

För att du ska bli beviljad ett lån av Ferratum Money krävs det att du är över 21 år gammal. Du ska ha en ordnad inkomst och kredithistorik, då en kreditupplysning görs i samband med alla lånansökningar. Låntagare som har betalningsanmärkningar och t.ex. saknar inkomst kommer inte att bli beviljade ett lån.

Låna hos Ferratum

Dessutom måste du ha ett mobilabonnemang som är registrerat i ditt eget namn, då delar av ansökningsprocessen sker med hjälp av sms.

Uppfyller du dessa krav, är dock Ferratum.se och deras lån ett jättebra alternativ nästa gång du vill ta ett smslån. Så vi rekommenderar verkligen att du går in på deras hemsida när du står i denna situation!

Recension:
Ferratum
Betygsatt av: Mudi.nu ⚡
Betyg: 4.4/5