Ferratum.se

Om du av olika anledningar behöver ta ett mindre lån, ett så kallat smslån, är Ferratum.se ett bra val av smslånegivare, eftersom detta företag tillhör de mest kända och respekterade smslånegivarna i Sverige idag. Ferratum har nämligen mycket flexibla och bra smslån på många vis, eftersom du av dem kan låna mellan 500 kronor till 12 000 kronor, samt förstås massvis av olika belopp däremellan. Du kan även själv välja hur lång du vill att återbetalningstiden ska vara på lånet du tar, då Ferratum har olika alternativ, från 15 dagar till 90 dagar, dvs. hela 3 månader, för detta. Med andra ord kan du av Ferratum få en betydligt längre återbetalningstid än av många av konkurrenterna.

Besök Ferratum här:


Andra långivare:

Vidare går det mycket snabbt att ansöka om ett lån av Ferratum.se, eftersom de har en mycket bra ansökningsfunktion på sin hemsida, som de flesta kan använda utan några som helst problem. Skulle du inte vilja ansöka via hemsidan, finns det även möjlighet att ansöka via sms.

I de fall då smslånet du ansökt om av Ferratum.se beviljas, betalas lånet dessutom ut mycket snabbt, och du får även besked på din låneansökan mycket snabbt. Du slipper alltså jobbiga och onödiga väntetider, då Ferratum gjort det till sin specialitet att vara extremt snabba på alla sätt och vis, eftersom de vet att många smslånekunder uppskattar just detta.

Vem kan då låna av Ferratum.se?

För att du ska bli beviljad ett lån av Ferratum.se krävs det att du är över 18 år gammal, samt har en ordnad inkomst och kredithistorik, då en kreditupplysning görs i samband med alla låneansökningar. Låntagare som har betalningsanmärkningar och t.ex. saknar inkomst kommer inte att bli beviljade ett lån.

Dessutom måste du ha ett mobilabonnemang som är registrerat i ditt eget namn, då delar av ansökningsprocessen sker med hjälp av sms.

Uppfyller du dessa krav, är dock Ferratum.se och deras lån ett jättebra alternativ nästa gång du vill ta ett smslån, så vi rekommenderar verkligen att du går in på deras hemsida när du står i denna situation!